Jääkiekkopeli n. 3mx7m, kummassakin joukkueessa 4 pelaajaa + maalivahti. Pelissä istutaan tuoleilla, ja mailaa käytetään yhdellä kädellä. Pelataan kolme erää, välillä vaihdetaan pelipaikkoja sekä maalivahtia.

Todella hauska joukkuepeli, tässä nousee syke istuessakin!

Koe jalkapallo aivan uudelta kantilta, vuokraa hauska Human Soccer Table juhliisi! Tämä jättikokoinen versio suositusta pöytäjalkapallosta on nyt saatavissa Tonoxin valikoimista. Kaikki pelaajat ovat kiinni pelikentässä ja joukkueet joutuvat toimimaan yhtenä tiiminä voittaakseen pelin. Kummassakin joukkueessa 5 pelaajaa.

Klassinen villinlännen teemapeli, jossa tavoitteena pysyä härän selässä niin pitkään kuin mahdollista. Ratsastaja pitää satulan etuosassa olevasta köydestä kiinni yhdellä kädellä, toisella kädellä ei saa koskea härkään. Vaikeusasteita löytyy erilaisia, ja jokaiselle varmasti riittää haastetta.

Segway on kaksipyöräinen moottoroitu kulkuväline, jota ohjataan vartalon painopistettä muuttamalla. Laitteessa on tasapainottava järjestelmä, joka estää kulkuvälineen kaatumisen liikkuessa. Segwayn maksiminopeus on noin 20 km/h. Mahdollista toteuttaa taitoajo radalla, jossa vaaditaan tarkkuutta sekä eteen- että taaksepäin ajettaessa.

Koe hurjat tyrskyt kuivalla maalla. Tässä mitataan lautailijan tasapainoa, sekä kykyä mukautua yllättäviin liikkeisiin.

Valittavissa erilaisia vaikeusasteita. 

Mekaaninen, hurjasti liikkuva härkä sekä puhallettava areena. Pakettiin kuuluu ohjaaja 4 tuntia sekä itse härkäareena. Ohjaajalla on ohjauslaite, josta härän vaikeutta ja liikkeitä pystyy säätämään. Härkä pysäytetään välittömästi kun henkilö putoaa kyydistä.

Areenan halkaisija on 4,5 metriä, mutta kannattaa varata kuitenkin 6 metrin alue.

Ottelijoille laitetaan ”pulleat” sumopuvut päälle, ja kisailu voi alkaa. Erän häviää se, joka kaatuu tai joutuu ulos tatamilta. Kokonaisvoittoon vaaditaan kolme erävoittoa. Tämä laji vaatii hyvää kuntoa, sekä taitoa käyttää omaksi eduksi vastustajan tekemiä liikkeitä.

Ei todellakaan niin helppoa miltä näyttää!

Gladiaattoritolpat, joilta yritetään pudottaa vastustaja alas. Puhallettava pehmeä patja, jolle pudotaan. Pelaaja seisoo tolpan päällä kypärä päässä, ja yrittää Gladiaattorisauvan avulla saada vastustajan pudotettua oman tolppansa päältä alas. Kokonaisvoittoon vaaditaan kolme vastustajan tiputusta.

Kolme erilaista testeriä: Speden Speleistä tutut nopeustesti, soveltuvuustesti sekä voimatesti. Näiden avulla selviää kuka hahmottaa kuviot parhaiten, on nopein tai yksinkertaisesti vahvin.

Voitte pelata lentopalloa polvillaan 2:n hengen joukkueilla , jalkapalloa benji-köydet vyötäröllä tai vaikka järjestää sumo- tai nyrkkeilyturnauksen jättihanskoilla.
Mahdollisuudet lähes rajattomat, pelikenttä 2-4 hengelle.

Kaikille soveltuva taitopeli, jossa ilmapatsaan päällä olevaa palloa kuljetetaan seitsemän ohjattavan suppilon avulla lähdöstä maaliin. Voidaan pelata joukkuepelinä, jolloin jokaisella on oma suppilo tai kaksi, osallistujamäärästä riippuen. 

Täydellinen paketti nyrkkeilyottelua varten. Mukana kehä, jättihansikkaat ja kypärät.

Erittäin hyvää fysiikkaa vaativa taitolaji, jossa tasapaino ja ketteryys menevät voiman edelle. 

Tässä selvitetään mikä tiimi luo parhaan varikkotaktiikan ja nopeimmin vaihtaa formula-auton renkaat. Kuten oikeassakin renkaanvaihdossa, tiimipäällikön on ohjattava varikkoväkeä, muutoin seuraa hallitsematon kaaos.

Uusi puhallettava rodeohärkä on täällä! Manuaalisesti toimiva, ilmatäytteinen rodeohärkä saadaan helposti vaikka minne. Härkä heiluu neljän vetoköyden sekä 2-4 henkilön avulla villisti ja härän kyydistä pudottua voi ratsastaja tulla "vetäjäksi" kostamaan kilpailijoilleen. Rodeo sopii myös aikuisille (painoraja: 85kg).

Tässä pelissä ammutaan liikkuvaan tai paikoillaan olevaan tauluun. Kiikaritähtäimellä varustettu kivääri ladataan käsiliikkeellä ennen jokaista laukausta.

Kuinka pitkälle pääset asettamaan tarrapalan? Juoksijat ovat kiinni benjiköyden päässä valjaissa ja kilpailevat siitä kuka saa palan pisimmälle keskellä olevaa tarranauhaa. Valjaat vetävät pelaajan takaisin alkuun juuri kun tuntuu että pääsee loppuun asti.

Casinopaketti aitoon Las Vegas tyyliin. Valittavissa Black Jack, Rulettipöytä, Texas Hold’em, Yksikätisiä rosvoja tai vaikkapa kaikki. Pelinhoitajamme opastaa teitä tarvittaessa valitun pelin saloihin, jonka jälkeen kisataan. Tässä voi voittaa sekä tuurilla, että taidolla!

Perinteinen Voimatestilaite. Lyö lekalla lyöntialustaan ja katso saatko neljän metrin korkeudessa olevan kellon soimaan. Vaikeusaste säädettävissä.

party clubit 250

asiakkaan 250

aktiviteetit 250

Ylös