Sokos Hotelli Presidentin palveluilla pystyt täydentämään illanviettosi Tonoxin aktiviteettien jälkeen. Saman katon alla pystyt viettämään koko päivän, illan ja jopa yönkin. Näin ei paikasta toiseen siirtymisiin mene turhaan aikaa.

Saunatilat

Valittavanasi on kolme erikokoista tilaussaunaa. Valitse seurueellesi sopivin. Tai varaa vaikka kaikki kolme ja saunokaa kunnolla jopa 70 hengen porukalla.

  • yksi 15 hengen sauna
  • kaksi kahdeksan hengen saunaa

14 metriä pitkässä uima-altaassa kelpaa vilvoitella vaikka koko sakilla. Altaan näyttävät värivalot ja sopiva musiikki nostattavat tunnelman kattoon.

Kokoustilat

Kokous on päätöksiä ja suunnitelmia. Kokous voi olla rento tai erittäinkin virallinen. Kokous voi olla pienen tiimin kokoontuminen tai vaikka satojen osallistujien kongressi.
Pienempiin ja rennompiin kokouksiin sopii hyvin myös sviitit ja erilaiset kabinetit.

Pub Adjutantti

Viihtyisä seurusteluravintola Pub Adjutantti Sokos Hotel Presidentin aulan yhteydessä on kaupunkilaisten olohuone. Pub Adjutantissa pääset myös nauttimaan loistavista live-artisteista ja näet parhaat lätkämatsit screeniltä. Tule viihtymään!

Avoinna

ti-to 16-01

pe-la 16-02

su-ma suljettu

Sevilla Bar&Restaurante

Sevilla on Espanjalaista tunnelmaa ja hurmaavia makuja sisältävä rento ruoka- ja seurusteluravintola.

Sevillassa nautit espanjalaisista ruoista ja ruokaperinteistä. Ruokalista on runsas, maukas, monipuolinen, mutkaton ja herkullinen. Pienet tapakset soveltuvat naposteltavaksi tai alkupaloiksi, ja grillissämme paistuvat herkulliset lihat, kanat ja kalat. Aterian kruunaa espanjalainen kuohuviini, cava.

Avoinna
ma-to 11-23

pe 11-24

la 12-24

su 16-22

Yökerho Pressa

Valtakunnan virallinen yökerho Pressa on aikuiseen makuun suunniteltu tyylikäs tapahtumapaikka, jossa miellyttävä ilmapiiri sekä laadukas ja monipuolinen viihdetarjonta kohtaavat. Pressan lavalle nousevat viikonloppuisin viihdemaailman huippuartistit aina päivän kuumimmista pop-idoleista legendaarisiin rock-kukkoihin. Pressan karaokessa voit laulaa itsesi tähdeksi ja bailata aamun pikkutunneille saakka.

Pressassa järjestät myös ainutlaatuiset juhlat itsellesi tai yrityksellesi. Samalla Original Sokos Hotel Presidentti tarjoaa puitteet majoitukseen ja kokouspalveluihin. Tervetuloa nauttimaan kokonaisvaltaisesta palvelusta!

Avoinna
pe-la klo 22-04

Tilausravintola Presidentti

Presidentin monipuolinen tilatarjonta luo mahdollisuuksia erilaisiin ikimuistoisiin tilaisuuksiin ja juhliin virkistyspäivistä pikkujouluihin ja perhejuhliin. Presidentti-sali sopii isompiin tilaisuuksiin, esimerkiksi häihin. Salin tanssiparketilla voi tanssahdella häävalssin ja muun musiikin tahdissa. Sylvi-salimme taas on kodikas tila rennon arvokkaisiin tilaisuuksiin.

Hotellihuoneet

Illan päätteeksi on lyhyt matka nukkumaan, kun varaat huoneen etukäteen hotellista. Kaikille löytyy varmasti sopiva huone, liki 500:n huoneen valikoimasta!


Tarkemmat tiedot löydät osoitteesta www.sokoshotels.fi/fi/helsinki/sokos-hotel-presidentti